Η παραγωγή
Διασφάλιση ποιότητας και απόδοσης
Διαδικασία ελαιοποίησης
Εγγυάται ένα εξαιρετικό προϊόν που συνδυάζει παράδοση και γευστική απόλαυση.

Συγκομιδή
Η διαδικασία συγκομιδής των ελαιόκαρπων είναι το πρώτο βήμα στην παραγωγή ελαιόλαδου. Αφού φτάσει η παραγωγή στο ελαιοτριβείο, αναλαμβάνουμε τον ρόλο μας.

Καθαρισμός
Οι ελιές περνούν από το πλυντήριο ελαιόκαρπου, όπου αφαιρούνται τα φύλλα και τα ξένα σώματα. Έπειτα, πλένονται προσεκτικά προτού προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο.

Άλεση
Ο καρπός αλέθεται και γίνεται μια ομοιογενής πάστα.

Μάλαξη
Η πάστα της ελιάς αναδεύεται αργά για την απομόνωση του ελαιολάδου από την ελαιομάζα. Η διαδικασία αυτή συνδέεται με τη συγχώνευση των σταγονών ελαιολάδου και την απομόνωσή τους από τα υπόλοιπα υλικά.

Φυγοκέντρηση
Ο πολτοποιημένος καρπός με τη μέθοδο της φυγοκέντρησης (σε εμάς γίνεται με το πλέον εξελιγμένο DECANTER της ANDRITZ) διαχωρίζεται σε λάδι και πυρήνα (το υπόλοιπο στερεό υποπροϊόν).

Τελικό αποτέλεσμα
Ο χυμός της ελιάς περνάει από τα φίλτρα ή διαχωριστήρες και πάλι με τη φυγοκέντρηση παίρνουμε το καθαρό λάδι.